Remekül kamatozó fogadási stratégiák

Ezúttal a 2020. március 2. – 8. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 656,8 lett − az alábbi 6-os kötésben találtuk meg.

 

 

Jégkorong

NHL

Vancouver - Colorado

1X2

Vancouver

2,70

Jégkorong

NHL

Detroit - Chicago

1X2

Detroit

3,55

Jégkorong

NHL

Anaheim - Toronto

1X2

Anaheim

3,20

Jégkorong

NHL

Calgary - Arizona

1X2

Calgary

2,06

Jégkorong

NHL

New Jersey - St. Louis

1X2

New Jersey

3,85

Jégkorong

NHL

Winnipeg - Las Vegas

1X2

Winnipeg

2,70

 

 

Míg az elmúlt két hétben a döntetlenek uralták azokat a szelvényeket, amelyek bekerültek ebbe a rovatunkba, most viszont egy olyan fogadás lett a legjobb, amelyből teljesen kimaradtak a győztes nélkül záruló összecsapások. A heti rekorder szelvényünkön szereplő valamennyi jégkorong-mérkőzést szombat hajnalban rendezték meg. Ez egy olyan éjszaka volt az NHL-ben, amikor valamennyi összecsapás eldőlt a rendes játékidőt követően, tehát fogadónknak „csak” azt kellett eldöntenie, hogy a mérkőző felek közül melyik fog nyerni. Mint azt látni fogjuk, azért ez sem volt egy egyszerű dolog. Ott volt például a New Jersey - St. Louis párharc, amelyben a Nyugati főcsoport legeredményesebb gárdája vendégeskedett egy szerény mutatókkal rendelkező riválisánál. A szezonbeli forma tehát korántsem ígért hazai sikert, nem beszélve arról, hogy az elmúlt évek egymás elleni eredményei is inkább a St. Louis sikerét vetítették előre. A New Jersey legutóbb még 2014 januárjában tudott győzni ebben a párosításban, az azóta lejátszott 12 meccsük közül mindössze kettő volt olyan, amelyben a túlórás lehetőségét ki tudta harcolni. Ehhez képest a meccs most egyoldalú lett, a házigazda egyetlen percig sem volt hátrányban, az 1. és a 3. harmad ugyan 1:1-es döntetlent hozott, még a közben levőt 2:0-val bukták el a vendégek (így lett 4:2 a vége).

 

Az sem nevezhető mindennapi jó megérzésnek, ha valaki a nagy ponthátrányban levő, reménytelenül utolsó helyre szoruló gárda sikerét is beválogatja egy ilyen merész tipp mellé. Ez történt: az eddig a messze a legkevesebb pontot összegyűjtő Detroit – hat elveszített meccset követően – szezonbeli ritka sikereinek egyikét éppen azon az éjjelen érte el – a Chicago ellen (2:1).  

 

De előcitálhatnánk a Anaheim – Toronto meccset is, hiszen a két fél között tíz pontnál nagyobb a különbség a Toronto javára, ráadásul a kanadaiak ebben a párharcban legutóbb három éve veszítettek meccset, illetőleg a fogadónk szempontjából a legjobbkor, most megint (2:1).

 

A Vancouver – Colorado találkozón az előzmények alapján könnyen elképzelhető volt a döntetlen – a vendégek a Nyugati konferencia második legjobb alakulata, míg a házigazda nagy harcban van a rájátszást érő helyének megtartásáért, ráadásul kettejük utolsó hét találkozójából öt állt a rendes játékidőt követően ikszre –, aztán a Vancouver a találkozón a legendás angol-magyar meccs eredményét megismételve (6:3) örvendeztette meg szimpatizánsait.

 

A Winnipeg - Las Vegas találkozó résztvevői viszont a közelmúltban ritkán játszottak egymás ellen túlórázásba torkolló meccset: a legutóbbi 10 összecsapásukból csupán egy zárult így, amit aztán a Winnipeg hosszabbításban behúzott, így alakítva 5:5-re ennek az időszaknak a győzelmi mutatóját. Itt tehát okkal lehetett számítani arra, hogy három harmad elegendő lesz a pontok elosztásához, bár az is említést érdemel, hogy a Pacific divíziót jelenleg vezető vendégeknek állt inkább a zászló. Aztán a találkozó egészen mást hozott, a Las Vegas úgy veszített, hogy a beszedett négy találatra eggyel sem tudott válaszolni.

 

Öt esetben tehát úgy döntött a fogadónk, hogy az előzetesen esélytelenebb csapatnak szavaz bizalmat tippjével, míg a hatodik esetben – Calgary – Arizona – nem ment szembe a közvélekedéssel és az esélyesebb fél sikerére fogadott. Amit jól tett, hiszen így lett nyertes ez a remek fogadás. A nyertes fogadásokat megnézve az is kiderül, hogy fogadónk egy szerényebb tétet turbózott fel ezzel a 650 feletti szorzóval, de megtízszerezve ezt a tétet egy másik fogadást is játékba küldött, sőt – valószínűleg biztonsági megfontolásból – 5/6-os, illetve 4/6-os kötésben is megjátszotta ezeket a tippeket. Előbbi esetben 227,7-szeresen, míg utóbbiban 78,21-szeresen kapta vissza a kockáztatott tétjét. Vitán felül áll, hogy megérdemelte ezt a szép summát.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot egy spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzéshez – Atl. Madrid - Sevilla – kapcsolódóan érte el egy fogadónk, mégpedig egy mérkőzés kezdetét megelőzően feladott jó tippel. Ezúttal is „Pontos végeredmény” piacot kellett eltalálni a három számjegyű nyereményszorzóért, ám ezúttal ennek az 1. félidőre vonatkozó változatát. A hispán derbi négy találatot hozott, ráadásul mind a négy gól az első játékrészben esett és a két fél igazságosan osztozott meg rajtuk. Ez a félidős 2:2 ért most kerek százas szorzót. A további – nem labdarúgó – események közül egy német kézilabda bajnoki mérkőzéshez – Balingen-Weilstetten - Minden – kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (38-as nyereményszorzó). Ebben az esetben „Félidő/végeredmény” fogadási lehetőség „Döntetlen/Döntetlen” kimenetelét volt érdemes megfogadni, mivel a találkozó 14:14-es első játékrészt követően 26:26–os végeredménnyel zárult. Előzetesen többen is úgy gondolták ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy az éppen csak nem kiesőhelyen álló két csapat szoros meccset játszik majd, aminek döntetlen lehet a vége, csakúgy mint ősszel (30:30). Fogadóink szerencséjére már az első félidő is egállal zárult… A múlt héten véget érő hosszútávú (outright) fogadások közül ezúttal egy alpesi sí verseny győzteséhez kapcsolódó nyerő tippet mutatunk be. A Kvitfjellben (Norvégia) megrendezett idei lesikló versenyen Matthias Mayer győzött: az osztrák síző győzelme 16,75-szoros nyereményszorzóval párosult.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást választottunk ki. Az első egy 9/10-es kombináció (fogadónk a feltett tétjének a 3 172,64-szeresét nyerte vissza), amely valaki számára nagyon emlékezetessé tette az idei Nőnapot. Nyertesünk a vasárnap kora délután kínálatát vette szemügyre és az aktuális kínálatból kiválasztott magának tíz olyan bajnokit, amelyekről azt gondolta, hogy azok mind pontosztozkodással zárulnak majd. Valószínűleg óvatosságból nem hagyományos 10-es kötésben küldte játékba tippsorát, hanem 9/10-es kombinációt választott erre. Utólag már tudjuk, hogy jól döntött, mivel kilenc meccs iksz lett, viszont a Dynamo Dresden - Erzgebirge Aue meccs hazai sikerrel (2:1) zárult. Játékosunk így is nyert, győztes eredő oddsa 3 172,64 volt! Fogadónknak nem ez volt az egyetlen jó döntése ezen a napon. Ugyanezeket a tippeket 8/10-es kombináció keretében is feladta, amely révén az 2 007,88-szorosan kapta vissza a tippek mellé tett tétet.

 

 

Labdarúgás

Bundesliga 2.

Sandhausen - St. Pauli

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Bundesliga 2.

Dynamo Dresden - Erzgebirge Aue

1X2

Döntetlen

3,00

Labdarúgás

Bundesliga 3.

Hallescher FC - Ingolstadt

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Cseh bajnokság

Teplice - Slovacko

1X2

Döntetlen

3,05

Labdarúgás

Dán bajnokság

Sönderjyske - OB Odense

1X2

Döntetlen

3,25

Labdarúgás

Dán bajnokság

Hobro - Esbjerg

1X2

Döntetlen

3,00

Labdarúgás

Francia bajnokság

St-Etienne - Bordeaux

1X2

Döntetlen

3,20

Labdarúgás

Lengyel bajnokság

Wisla Krakkó - Lech Poznan

1X2

Döntetlen

3,40

Labdarúgás

Török bajnokság

Rizespor - Alanyaspor

1X2

Döntetlen

3,35

Labdarúgás

Ukrán bajnokság

FC Lviv - Kárpáti Lviv

1X2

Döntetlen

2,95

 

 

A második egy 14/16-os kombináció (itt a kockáztatott tét 375,22-szeresét nyerte vissza játékosunk), amelynek különlegességét az adja, hogy nyertesünk kizárólag a darts US Open idei versenyének mérkőzéseiből szemezgetett – kizárólag a szombat kora délutániakból – és valamennyi kiválasztott párharcnak eltalálta a győztesét:

 

 

Darts

UK Open

K. Huybrechts - J. Wade

A mérkőzés győztese

J. Wade

1,59

Nyertes

Darts

UK Open

D. Gurney - W. O'Connor

A mérkőzés győztese

D. Gurney

1,64

Nyertes

Darts

UK Open

Sim. Stevenson - G. Anderson

A mérkőzés győztese

G. Anderson

1,19

Nyertes

Darts

UK Open

A. Tabern - S. Bunting

A mérkőzés győztese

S. Bunting

1,44

Nyertes

Darts

UK Open

Ste. West - J. Klaasen

A mérkőzés győztese

J. Klaasen

1,80

Nyertes

Darts

UK Open

Mic. Smith - Rob Cross

A mérkőzés győztese

Rob Cross

2,11

Nyertes

Darts

UK Open

C. Dobey - S. Whitlock

A mérkőzés győztese

C. Dobey

1,54

Nyertes

Darts

UK Open

Ian White - P. Wright

A mérkőzés győztese

P. Wright

1,49

Nyertes

Darts

UK Open

Joe Cullen - J. Clayton

A mérkőzés győztese

J. Clayton

1,70

Nyertes

Darts

UK Open

M. Suljovic - D. van Duijvenbode

A mérkőzés győztese

M. Suljovic

1,59

Nyertes

Darts

UK Open

M. van Gerwen - J. Lowe

A mérkőzés győztese

M. van Gerwen

1,13

Nyertes

Darts

UK Open

Ric. Evans - Ger. Price

A mérkőzés győztese

Ger. Price

1,18

Nyertes

Darts

UK Open

D. van den Bergh - Mat. Edgar

A mérkőzés győztese

D. van den Bergh

1,39

Nyertes

Darts

UK Open

G. Clemens - A. Boulton

A mérkőzés győztese

G. Clemens

1,39

Nyertes

Darts

UK Open

Jam. Hughes - Mar. Atkins

A mérkőzés győztese

Jam. Hughes

1,28

Nyertes

Darts

UK Open

M. Schindler - K. McKinstry

A mérkőzés győztese

K. McKinstry

2,42

Nyertes

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők