Lendülj formába a Tippmixpróval!

Ahogy világszerte újraindul a sportvilág, a topfutball, a játékosoknak ismét formába kell lendülniük a hosszú kihagyás után. Itt az idő, hogy a Tippmixpro legújabb "Lendülj formába" nyereményjátékával a sportfogadók is kihasználják ezt az időszakot, ugyanis amíg a játék tart, 8,3 millió forint összértékű egyenlegfeltöltést osztanak ki a játékosok között.

A Tippmixpro legújabb nyereményjátéka június 17. és július 1. között, 2 szakaszon keresztül zajlik:

1. szakasz: 2020. június 17. - 24. között,

2. szakasz: 2020. június 25. - július 1. között.

 

A képlet egyszerű, fogadj a Tippmixpro kínálatában szereplő mérkőzésekre legalább 1.500 Ft értékben, és már be is kerülsz a szakasz sorsolásba. A nyereményjátékban élő, pre, outright fogadásokkal, valamint egyes és többes kötésben megfogadott, és kombinációban megjátszott fogadásokkal is részt lehet venni. A sorsolásokon minden játékos annyiszor vesz részt, ahányszor a fentebb említett összegért fogadott.

 

 

A nyereményjáték ideje alatt több mint 600 nyertes részesül 5 000 és 200 000 forint közötti egyenlegfeltöltésben, ráadásként pedig három darab, egyenként 500 000 forintos főnyereményt is kisorsolnak.

 

Már az első szakaszban igazán kiemelkedő kínálatból lehet válogatni. Rögtön a nyereményjáték első napján, szerdán este rendezik az Olasz Kupa döntőjét, a Napoli - Juventus mérkőzést. Cristiano Ronaldóék aztán nem sokkal később (06.22.) az olasz bajnoki küzdelmekbe is bekapcsolódnak, ami már a héten, szombaton újraindul, méghozzá egy Torino - Parma találkozóval. 

 

Természetesen nem csak az olasz bajnokság legjobbjaira lehet fogadni a játék első szakaszában, hanem a már korábban újraindult Bundesliga 1. találkozóira is, ahol továbbra is kiélezett a harc az európai kupaindulást jelentő helyekért, illetve a bentmaradásért is. Az előttünk álló héten így például ott lesz a Tippmixpro kínálatában az RB Leipzig - Dortmund, a Mainz - Bremen, vagy éppen a Schalke - Wolfsburg bajnoki is. 

 

A jó híreknek azonban még mindig nincs vége, hiszen az angol Premier Liga is újraindul a játék első szakaszában. Szerdán este rögtön jön a Manchester City - Arsenal rangadó, ahol Pep Guardiola korábbi segítőjével, Mikel Artetával néz farkasszemet, de a héten Tottenham - Manchester Utd. mérkőzést is rendeznek, ami José Mourinho személye miatt lehet pikáns, illetve jön a liverpooli derbi, az Everton - Liverpool is. 

 

A spanyol bajnokságban továbbra is tart a versenyfutás a Real Madrid és a Barcelona között, a madridiak mérkőzései közül ráadásul három bajnoki is befér az első szakaszba, rögtön csütörtökön a Valencia elleni rangadó. Pénteken aztán Messiék fellépése lehet érdekes Sevillában, míg vasárnap újabb nehéz meccs vár Zidane együttesére, ugyanis a Real Sociedad otthonában kellene helytállnia Benzemáéknak.

 

Itthon az NB I is robog tovább, szerdán többek között Fehérvár - Debrecen és Újpest - Mezőkövesd mérkőzést is rendeznek, pénteken érdekes lehet a ZTE - Honvéd találkozó, de hétvégén jön az újabb derbi, ezúttal a Ferencváros otthon fogadja az edzőváltáson átesett lila-fehér együttest. 

 

Persze, ha mindez nem lenne elég, nem csak a nyereményjáték miatt lehet vonzó a Tippmixprón fogadni, hanem azért is, mert a kiemelt események legnépszerűbb piacainál továbbra is magasabb oddsok várják a sportfogadókat. 

 

Minden további információ a nyereményjátékról megtalálható itt, egy kattintás után! >>

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők