Nagy dobás kosárlabdában: 100-as nyertes odds

Ezúttal a 2020. május 4. és május 10. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 320,63 lett − az alábbi 7-es kötésben találtuk meg.

 

 

Jégkorong

Comet Divízió (3x10 perc)

Gorjacsije - Beszhenyije Pszi

1X2

Döntetlen

5,00

Jégkorong

Comet Divízió (3x10 perc)

Vojnij Suomi - Gladiator

1X2

Gladiator

2,33

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Ice Warriors - Steel Boars

1X2

Ice Warriors

2,12

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Four Ronin - Rockets

1X2

Four Ronin

2,02

Jégkorong

Comet Divízió (3x10 perc)

Zvukovaja Ataka - Ognenyije Panteri

1X2

Ognenyije Panteri

1,92

Jégkorong

Comet Divízió (3x10 perc)

Sztalker - Krasznyije Krilja

1X2

Sztalker

1,87

Tenisz

UTR Pro Match Series, férfi egyes

M. Kecmanovic - R. Opelka

A mérkőzés győztese

R. Opelka

1,79

 

 

A vizsgált időszakban a nyeremények, de különösen a nagy nyertes szorzókat tartalmazó nyeremények szempontjából egy viszonylag „csendes” hetet hagytunk a hátunk mögött. A heti rekorder szelvényünkön szereplő eseményeket péntek esti, illetőleg szombati, nem sokkal éjfél utáni kezdési időponttal rendezték meg. A fogadásban szereplő hat jégkorongmeccset a pandémiás időszakban fogadási szempontból reflektorfénybe kerülő Comet Divízió, illetőleg az Orosz Liga Pro keretében bonyolították le, míg hetedikként egy UTR Pro Match Series keretében megtartott férfi egyes teniszmérkőzés került fel kiemelt szelvényünkre. Közös a hét eseményben, hogy nem klasszikus keretek között játszották le őket, hiszen a hokicsaták 3x10 percesek voltak, míg a Reilly Opelka által 2:0-ra megnyert párharcnál 4 nyert játék elég volt egy szett megnyeréséhez. Fogadási piac szempontjából a két legnépszerűbb fogadási lehetőséget választotta nyertesünk. A nyertes szorzókat megnézve az látszik, hogy az egyetlen bejelölt és eltalált döntetlen a maga 5,00-ás oddsával messze kimagaslik a hetesfogatból, míg a további hat esetben játékosunk előzetesen viszonylag kiegyenlítettnek tartott párharcokban „jó oldalra” tette le a voksát. Fogadónknak jár az elismerés a jó tippekért, de abban reménykedünk, hogy a későbbiekben ennél jóval színesebb fogadásokban elért, a mostaninál nagyobb nyertes eredő oddsokról számolhatunk be ehelyütt.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal két sportág eseményére leadott tipphez tartozóan is találtunk. Önálló fogadások tekintetében a labdarúgáshoz köthető nyertes nyereményszorzók az év túlnyomó részében jellemzően magasabbak, mint a tétlapon szereplő további sportágakhoz köthetők, ám most az a ritka szituáció fordult elő, hogy ebben az összevetésben döntetlen eredmény született. Egy ilyen egyenlőség már előrevetíti azt, hogy valami különleges esemény fordulhatott elő a „a legnépszerűbb sportágon kívüli” világban, jelen esetben egy kosárlabda mérkőzésen. Ez így is van, de a szokásoknak megfelelően kezdjük a szemlét a labdarúgó eseménnyel! Egy élvonalbeli fehérorosz bajnokihoz  Nyeman Grodno - Ruh Breszt 2:4 – kapcsolódóan ért el egy fogadónk ilyen szép sikert, mégpedig a találkozó kezdését megelőzően feladott „Pontos végeredmény” tippjével. A bresztiek a bajnokság első hét fordulójában azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy rendre gólokban rendkívül szegényes összecsapások részesei voltak: 3-3 szerzett, illetve kapott góljuk volt ez idő alatt. Erre fel most egy meccs alatt megduplázódott a korábbi összgólszámuk, ráadásul úgy győztek, hogy a találkozót emberhátrányban fejezték be. Sőt, az utolsó találatukat már megfogyatkozott létszám mellett szerezték meg – igaz, hogy ezt követően még kaptak is egyet. A Ruh Breszt szerepléséhez kapcsolódó érdekesség, hogy ebben a szezonban három olyan találkozó részesei voltak, amelyen kiállítottak tőlük valakit. Mind a három esetben vendégként léptek fel, és végül egyik meccset sem veszítették el. (A további két találkozón egyaránt 0:0-ra végeztek.)  

 

Térjünk át arra a kosárlabda-mérkőzésre, amelynek eredménye révén ritka nagy szorzót könyvelhetett el magának egy játékosunk. Az összecsapást a tajvani női liga keretein belül rendezték meg, mégpedig annak a 6. fordulójában. A két mérkőző fél a Taiyuan, illetve a Taiwan Power csapata volt. Mind a két fél átlagon felül, kimondottan jó teljesített a fordulatokban gazdag mérkőzésen, amely végül 91:87-es Taiyuan-sikerrel zárult. A találkozó jól indult a Taiyuan számára, amely az első negyed végére kilenc pontos előnyhöz jutott (27:18), amiből a félidőig csupán egyet adott le (52:44). A harmadik játékrészben a Taiwan Power tempót váltott, és átvette a vezetést (67:68), ám ezt a hajrában nem tudta megtartani, és végül kikapott. A részeredményekből is kitűnik, hogy mindkét mérkőző fél remek játéka ösztönzőleg hatott a másikéra, ezáltal ez az összecsapás a 2020-as szezon pontokban leggazdagabb meccsét hozta ebben a ligában, a maga 178 pontjával. Felmerülhet a kérdés, miként lehetett ebből az eredményből ekkora hasznot húzni? Úgy, hogy nyertesünk a Pontszám tartomány (rendes játékidő) fogási lehetőség keretén belül a 171-180 közötti tartományt magában foglaló kimenetelt fogadta be. Ez a pontzuhatag így ért ezúttal százszoros visszafizetést.

 

 

Ráadásként ezúttal két fogadást választottunk ki. Az első egy 14-es kötés (Eredő odds: 141,86), amelyben kizárólag asztalitenisz versenyek mérkőzéseire szóló tippek sorakoznak. A múlt héten a nyertes hagyományos fogadások között ez volt a legmagasabb kötésszámú olyan szelvény, amelyben kizárólagosan ennek az egy sportágnak az eseményei kaptak helyet. (Ebben a kategóriában a kombinációs fogadások között egy 17/20-as kötés szerepelt a legjobban, amelyben fogadónk 19 esetben jó érzékkel nevezte meg a párharc győztesét.) Itt egy nagyszerű válogatásról van szó, amelyben játékosunknak sikerült a kedd esti, illetőleg szerda reggeli fogadási kínálatban 14 olyan összecsapást találnia, amelyen az előzetesen esélyesnek tartott fél végül papírforma győzelmet aratott.  

 

 

Asztalitenisz

Setka Cup, férfi egyes

A. Podolian - O. Ponomarenko

A mérkőzés győztese

O. Ponomarenko

1,69

Asztalitenisz

Setka Cup, férfi egyes

K. Kirsanov - O. Dukhovenko

A mérkőzés győztese

K. Kirsanov

1,63

Asztalitenisz

Setka Cup, férfi egyes

V. Kurchitsky - A. Nadoporozhsky

A mérkőzés győztese

V. Kurchitsky

1,58

Asztalitenisz

Win Cup, férfi egyes

I. Sukovatiy - S. Vavrenyuk

A mérkőzés győztese

I. Sukovatiy

1,58

Asztalitenisz

Setka Cup, férfi egyes

Vlad. Klim - R. Kapinus

A mérkőzés győztese

Vlad. Klim

1,53

Asztalitenisz

Win Cup, férfi egyes

T. Bonishchuk - V. Gusev

A mérkőzés győztese

V. Gusev

1,48

Asztalitenisz

TT Cup, férfi egyes

S. Berezynskyi - P. Simonchuk

A mérkőzés győztese

S. Berezynskyi

1,43

Asztalitenisz

Autumn League, férfi egyes

Hir. Yokoyama - Luc. Kawahara

A mérkőzés győztese

Hir. Yokoyama

1,38

Asztalitenisz

Challenger Series, 19. hét

Flo. Bluhm - Liang Qiu

A mérkőzés győztese

Flo. Bluhm

1,38

Asztalitenisz

TT Cup, férfi egyes

V. Zharskiy - P. Pidleteichuk

A mérkőzés győztese

V. Zharskiy

1,33

Asztalitenisz

Win Cup, férfi egyes

O. Pavlyuk - O. Naplokov

A mérkőzés győztese

O. Pavlyuk

1,33

Asztalitenisz

Win Cup, férfi egyes

P. Plyushch - I. Budiak

A mérkőzés győztese

P. Plyushch

1,25

Asztalitenisz

Autumn League, férfi egyes

L. Orsatti - Ave. Neto

A mérkőzés győztese

L. Orsatti

1,23

Asztalitenisz

Autumn League, férfi egyes

I. Henrique - Léna. Pereira

A mérkőzés győztese

Lean. Pereira

1,23

 

 

A második választásunk egy Patent típusú kombináció (nyertesünk számlájára a befektetett tét 71,36-szorosa került vissza, pedig az egyik tippje be sem vált), amely viszont nagyon színes egyveleg. Játékosunk három bajnokságból választott ki egy-egy eseményt, amelyekre más-más fogadási piac keretében fogadott. Közülük elsőként, szombaton délután kezdődött a korábban már felemlegetett fehérorosz bajnoki, amelynek korai szakaszában fogadónk élő fogadás keretében bevállalta a sok gólt (6+). Már tudjuk, jól tette. Emellé társított még két másnap délelőtti Dél-Koreában megrendezett bajnokira szóló tippet. A kettő közül az élvonalbeli kezdődött korábban, amelyen bekövetkezett az a fordulat, amit játékosunk előzetesen várt: a félidőben még az FC Seoul vezetett (1:0-ra), ám a találkozót a Gangwon végül (3:1-re) megnyerte. Ezzel a két jó tippel fogadónk már ott tartott, hogy volt egy nagyon jól fizető 2-es kötése (eredő odds: 456,25) is. A harmadik választását már nem kísérte szerencse, ugyanis sok gólt (legalább ötöt) várt a Gyeongnam - Jeonnam találkozón, ám ez bajnoki volt az egyetlen olyan az aktuális fordulóban, amelyen egyetlen gól sem született. Így a nyeremény további „turbózása” elmaradt, de bizonyára ezért is sokan irigylik.

 

 

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Gangwon - FC Seoul

Félidő/végeredmény

FC Seoul / Gangwon

25,00

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Nyeman Grodno - Ruh Breszt

Gólszám (pontosan)

6+

18,25

Labdarúgás

Dél-koreai 2.

Gyeongnam - Jeonnam

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

6,25

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők