Négy nap alatt összehozott ezer feletti nyertes szorzó

Ezúttal a 2020. április 20. és 26. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 077,96 lett − az alábbi 6-os kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Tádzsikisztáni bajnokság

Kuktos Rudaki - Hudzsand

1X2

Döntetlen

4,40

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Sickle And Hammer - Reactivatory

1X2

Döntetlen

4,15

Sakk

Magnus Carlsen Invitational, rapid, 4 játszma

I. Nepomniachtchi - M. Vachier-Lagrave

1X2

Döntetlen

3,45

Sakk

Magnus Carlsen Invitational, rapid, 4 játszma

Liren Ding - F. Caruana

1X2

Döntetlen

3,25

Darts

PDC Home Tour

L. Humphries - N. Kenny

A mérkőzés győztese

N. Kenny

2,70

Labdarúgás

Fehérorosz bajnokság

Szmolevicsi - Dinamo Minszk

1X2

Dinamo Minszk

1,95

 

 

Heti rekorder szelvényünkön ezúttal három különböző napon rendezett sporteseményre szóló tippek szerepeltek, és végül maga a szelvény pénteken vált nyertessé. Fogadónk négy sportág eseményeiből válogatott, öt esetben hagyományos (1X2) fogadási lehetőséget választott, míg hatodikra ennek kétkimeneteles változatát. A nyertes oddsokból látszik, hogy a négy döntetlen eltalálása alapozta meg az ezer feletti eredő oddsot, emellé társult további két győztes fél megnevezése. Menjünk végig időrendben a siker felé vezető út hat lépésén! Kedden délelőtt elsőként az Orosz Liga Pro keretében lejátszott találkozót rendezték, amely 2:2-es döntetlennel zárult. Az ezen sorozat történéseit figyelemmel kísérők jól tudják, hogy itt általában sokgólos – jellemzően négynél több találattal záródó − összecsapásokat játszanak a csapatok, egy-egy döntetlent azért mindennap ki lehet fogni – némi szerencsével. Fogadónknak ez sikerült.

 

Még aznap délután indult útjára a szelvényen szereplő két sakk párosmérkőzés. A Magnus Carlsen Invitational torna nyolc résztvevője az alapszakaszt 13 nap alatt tudta le. Az első 12 nap során mindig napi két párharc zajlott, míg az utolsó napon egyszerre mind a nyolc induló asztalhoz ült. Ez idő alatt tehát 28 csatát rendeztek meg, amiből 10 állt döntetlenre 4 rapid játszmát követően. Csupán egy olyan nap volt, amikor mind a két aznapra rendelt meccs így állt, mégpedig azon a kedden, amikor játékosunk erre fogadott. (A 13. napon is két remi állás volt négy kör után, de ott ugye ez négy meccsből jött ez össze.)  Végül ebben a két párharcban az ötödik mérkőzést I. Nepomniachtchi, illetve F. Caruana nyerte meg. (További érdekesség, hogy a jelzett, 10 pluszban lejátszott mérkőzés közül csak egy, a 8. körben rendezett Liren Ding – A. Giri párharc esetében fordult elő az, hogy az 5. játszma döntetlennel zárult, ami akkor Liren Dingnek kedvezett.) Játékosunk tehát úgy várhatta az aznap esti darts meccset, hogy már volt három jól fizető nyertes nyereményszorzója. Ha már döntetlenek… Hat leget követően a szelvényére felvett darts mérkőzés is egálra állt, mégpedig úgy, hogy Luke Humphries 0:2-ről 3:2-re még fordítani tudott, viszont ezt követően Nick Kenny jól hajrázott, és végül 5:3-ra győzött. A walesi versenyző éppen legyőzött riválisát megelőzve nyerte meg végül a csoportját. Egy nap, négy találat.

 

Szerdán délután rendezték meg a hatos kötésbe beválasztott ötödik sporteseményt, mégpedig a tádzsikisztáni bajnokit. Ez a találkozó nem sok izgalmat hozott későbbi nyertesünk számára, hiszen a 4 fordulót követően berekesztett pontvadászatban szereplő két középcsapat semleges pályán megrendezett meccse csupán a 41. és az 52. perc közötti időszakban nem állt ikszre. Egyébként ez a találkozó volt a jelenleg is szünetelő ligában az egyetlen olyan bajnoki, amely 1:1-es döntetlennel ért véget. A lényeg, hogy kikerülhetett tehát az ötödik virtuális pipa is játékosunk fogadására.  Fogadási esemény hiányában egy szünnap után, pénteken rendezték a fogadásban szereplő másik labdarúgó-mérkőzést. A fehérorosz élvonal 2020. évi szezonjában újoncként szereplő Szmolevicsi a találkozót megelőzően azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem tudott még meccset nyerni a legjobbak között (egyébként azóta sem…), míg a Dinamo eredménysorából az ikszek hiányoztak teljesen (és ez a kijelentés a mai napig bezárólag is igaz). Ezen a mérkőzésen nem borult a papírforma, a Minszk a 69. percben már 3:0-ra vezetett, majd négy minutummal később egy öngóllal ugyan még összejött a szépítés, ám már ekkor kialakult a 3:1-es végeredmény, amivel nyertesünk jókora összeghez jutott. A nyertes szelvényeket áttekintve kiderült, hogy fogadónk hagyott magának egy kiskaput egy esetleges hibázást illetően, hiszen ugyanezeket a tippeket 5/6-os kombinációban is feladta. Utóbbi esetben a feltett tétjét 350,15-szörösen kapta vissza. Ez is jó befektetésnek bizonyult.

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal egy türkmenisztáni tartalékbajnokság keretében megrendezett mérkőzéshez – Sagadam Türkmenbasi Tartalék - Merw Mari Tartalék – kapcsolódóan ért el több fogadónk is, mégpedig még a találkozót megelőzően feladott tippjével. Az 5. fordulóban lejátszott bajnoki 4-2-es vendégsikerrel ért véget, amely eredményt „Pontos végeredményként” kellett eltalálni ezért az igazán magas nyereményszorzóért. Megnéztük: a közép-ázsiai ország utánpótlás-bajnokságában idén ezt megelőzően csak egyszer fordult elő, hogy egy bajnokin hat gól esett. Ritka találati esély…. A további – nem labdarúgó – események közül az orosz (3x10 perces) Comet Divízió jégkorong-mérkőzésekhez kapcsolódó, élő fogadás keretében megjátszott tippek kamatoztak a legjobban (35-es nyereményszorzó). Hármat is találtunk belőlük. Közös bennük, hogy mindegyik esetben összetett fogadásról van szó, ahol a győztes kilétének megnevezése mellett a két csapat által együttesen elért gólszám mennyiségét is jól határolták be nyerteseink – egyébként minden esetben arra tippeltek, hogy a feltüntetett értéknél kevesebb gól esik majd. További azonosság, hogy minden esetben a Stalker - Ledoviji Deszant párharc eredményének eltalálása révén lehetett ekkora oddshoz jutni. Az egyik szelvényen a hét első napján lejátszott egyik mérkőzésükre szóló tipp szerepelt – ezen 3:2-re végeztek (a gólszám határ itt 5,5 volt) –, míg további két másik fogadásban az egy nap múltán 3:4-re végződő meccsük eredményére szóló tipp szerepelt (itt pedig 7,5).

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 10-es kötés (Eredő odds: 396,13), amelyben szinte a tétlapon jelenleg elérhető valamennyi sportág eseményei helyet kaptak. Ritka szép, színes egyveleg. Mint az látható, csupán egy nagyobb szorzó került be a válogatásba, egy esetben a váratlanabb kimenetel került kiválasztásra, míg további két alkalommal kiegyenlített küzdelmet jelző oddspáros nyertes kimenetelét sikerült megtalálnia játékosunknak. A többi sporteseménynél papírforma eredmények bekövetkezése révén duzzadt tovább a nyeremény, összességében majd négyszázszorosra.

 

 

Tollaslabda

Örmény Infinity Kupa, férfi egyes

E. Nazaretyan - A. Vardanyan

A mérkőzés győztese

A. Vardanyan

4,50

Baseball

Dél-koreai bajnokság, előszezon

Lotte Giants - NC Dinos

A mérkőzés győztese

Lotte Giants

1,95

Röplabda

Uráli Liga, női

Ural Red Fox - Ural Stars

A mérkőzés győztese

Ural Red Fox

1,80

Röplabda

Uráli Liga, női

Ural Mountains - Ural Energy

A mérkőzés győztese

Ural Mountains

1,80

Labdarúgás

Fehérorosz tartalékbajnokság

Gorodeja Tartalék - BATE Boriszov Tartalék

1X2

BATE Boriszov Tartalék

1,76

Baseball

Tajvani bajnokság

Fubon Guardians - Chinatrust Brothers

A mérkőzés győztese

Chinatrust Brothers

1,65

Darts

Modus Icons Live League

Andy Jenkins - Paul Nicholson

A mérkőzés győztese

Paul Nicholson

1,63

Labdarúgás

Türkmenisztáni tartalékbajnokság

FK Energetik Mari Tartalék - Altin Aszir Asgabat Tartalék

1X2

Altin Aszir Asgabat Tartalék

1,45

Kosárlabda

Tajvani bajnokság, rájátszás (3.m.)

Taiwan Beer - Yulon Luxgen Dinos

Hendikep -3,5

Taiwan Beer -3,5

1,45

Labdarúgás

Fehérorosz tartalékbajnokság

Slavia Mozír Tartalék - FK Minszk Tartalék

1X2

FK Minszk Tartalék

1,40

 

 

A második egy 2/8-as kombináció (itt a befektetett tét 26,07-szerese került vissza nyertesünk számlájára, még annak ellenére is, hogy négy hibás tippje is volt), amelyet nyugodtan nevezhetünk egy jól sikerült próba-szerencse játéknak. Fogadónk legnagyobb „dobása”, hogy a nyolc tipp közé beválasztotta az egyes kötések között élen végző türkmenisztáni tartalékbajnokira szóló pontos végeredmény tippet, és ennek révén minden további találat százszorosan kamatozott a számára: ez a gyakorlatban ezúttal azt jelentette, hogy volt olyan 2-es kötése, amelyben 228-as, egy másikban 240-es, míg egy harmadikban 245-ös eredő oddsszal sokszorozta meg a feltett tétjét.

 

 

Labdarúgás

Fehérorosz 2.

Szlonyim-2017 - Orsa

Pontos végeredmény

Orsa 3:2

32,00

Labdarúgás

Fehérorosz 3.

Osztrovec - Kronon Sztolbci

Pontos végeredmény

Kronon Sztolbci 3:2

26,00

Labdarúgás

Tajvani bajnokság, női

Kaohsiung SB - Taoyuan

Pontos végeredmény

Kaohsiung SB 3:2

21,00

Kosárlabda

Tádzsik Northern Cup

Kuljab - Zuhro

Pontszám 156,5

Több, mint 156,5

2,45

Tenisz

Liga Pro

M.K. Abou Khamis - Y. Matsulevich

A mérkőzés győztese

Y. Matsulevich

2,40

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Kings Town - Sickle And Hammer

1X2

Kings Town

2,33

Jégkorong

Orosz Liga Pro (3x10 perc)

Reactivatory - Armored Fighters

1X2

Armored Fighters

2,28

Labdarúgás

Türkmenisztáni tartalékbajnokság

Sagadam Türkmenbasi Tartalék - Merw Mari Tartalék

Pontos végeredmény

Merw Mari Tartalék 4:2

100,00

 

 

A harmadik választásunk egy 2-es kötés (Eredő odds: 537,5), amelyet a folytonosság jegyében emeltünk ki a nyertes fogadások közül. Az elmúlt hetekben mindig találtunk olyan különlegesnek számító szelvényt, amelyben a világjárvány nehezén talán már túljutó Tajvanon rendezett sportesemények révén ért el nagy sikert egy fogadónk.  Két héttel ezelőtt a Pontos végeredmények fogadási lehetőség révén nyert valaki figyelemre méltó összeget, egy hete döntetlenek „játszottak bele” egy nagy nyereménybe, most pedig az ázsiai ország női labdarúgóinak mérkőzéseire szóló tippek értek sokat. Ezúttal két részből álló fogadási piac révén rukkolt ki egy játékosunk különleges nyereménnyel – csupán két 0:1-es végeredménynek köszönhetően.

 

 

Labdarúgás

Tajvani bajnokság, női

Taichung - Taipei Bear

1X2 + Gólszám 2,5

Vendég és kevesebb

43,00

Labdarúgás

Tajvani bajnokság, női

Kaohsiung SB - Taoyuan

1X2 + Gólszám 1,5

Vendég és kevesebb

12,50

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők