Összjáték: Még 9 napig lehet gyűjteni a pontokat!

Ugyan a nyár beköszöntével több népszerű sportág képviselői is megérdemelt pihenőjükre vonulnak, másoknál pont ilyenkor kezdődnek a legizgalmasabb megmérettetések, így fogadóink számára is rengeteg lehetőség maradt, hogy gyarapítsák Összjáték pontszámukat és nyereményeiket.

 

Hiába értek például véget a nagy európai labdarúgó-bajnokságok és kupák, a válogatottak számára szinte minden kontinensen kulcsfontosságú összecsapások (Nemzetek Ligája, Eb-selejtezők, U20-as vb, U21-es Eb, Copa America, Gold Cup stb.) következnek. A teniszezők pedig a Roland Garros mellett a világ szinte minden táján igyekeznek megmutatni tudásukat. Ráadásul a jégkorong és a kosárlabda szerelmesei is figyelemmel követhetik a sportág legizgalmasabb mérkőzéssorozatát, hiszen az NHL és a NBA küzdelmei is a nagydöntőnél tartanak. Ahogy arra is rövidesen választ kapunk, hogy a klubvízilabda legjobb csapatai közül ki ülhet fel idén Európa trónjára Hannoverben, és hogy szerepel a női válogatott a hazai rendezésű világliga nyolcas szuperdöntőjében. A Forma-1-es cirkusz pedig Montreálban robog tovább a hétvégén.

 

De persze a nagyobb nyilvánosságot kapott sportágak és események mellett is számos olyan fogadási lehetőség szerepel kínálatunkban, amely megfelelően megválogatva jelentős mennyiségű Összjáták ponthoz és komoly nyereményhez juttathatja játékosainkat.

Az előző héten is számos olyan tippsort regisztráltunk rendszerünkben, amely tulajdonosa büszke lehet megérzéseire. Ezekből szemezgetünk, kiemelt figyelmet fordítva 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös, és 6-os kötésekre, hiszen ezek azok a kategóriák, ahol még szükség lesz az erős közösségi hajrára, hogy gazdára találhassanak értékes nyereményeink!

 

Az világos, hogy az alacsonyabb kötésszámú fogadásoknál mind a kockázat, mind az eredő odds jellemzően alacsonyabb tartományban marad, így a promóció képletét ismerve talán nem véletlen, hogy több esemény játékba küldésével gyorsabban lehet haladni a közösségi pontok elérésében. De bizonyára a magas kötésszámnál elérhető díjak is komolyan befolyásolják játékosainkat, amikor eldöntik, hogy küldjék játékba szelvényüket.

 

Mindenesetre látszik, hogy még egyetlen mérkőzésre történő fogadással is komoly summához lehet jutni. Ahogy az a fogadónk is tette, aki az EL-döntő szögletszám és gólszám piacait fogadta meg egymással kötésben. Játékosunk vélhetően arra számított, hogy egy sokgólos mérkőzést láthat, amelyen egymás után forognak majd veszélyben a kapuk. 3715 Ft-os tétjéből 50060 Ft-ot nyert anélkül, hogy megtippelte volna a győztest, ha pedig a promócióban is részt vett, 138 pontot is betehetett a közösbe.   

 

Labdarúgás

EL

Chelsea - Arsenal

Szögletek száma

12+

2,45

Labdarúgás

EL

Chelsea - Arsenal

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

5,50

     

De volt olyan játékosunk is, aki egy 3-as kötéssel kaszált nagyot! Az ő nyereménye már 325380 Ft volt, és ehhez 1000 Ft-ot kellett kockáztatnia. Ha pedig az a 15x50000 Ft-os Dechatlon utalványért is játékba szállt, 979 ponttal növelte meg a közös mennyiséget. Viszont játsszunk el a gondolattal, hogy ha ugyanezt a tippsort már 3000 Ft-tal játssza meg, 3257 pontot tudott volna berakni a közösbe. A magas eredő oddsok tehát már alacsony tét mellett is komolyan segítenek elérni a célpontszámot!

 

 

Labdarúgás

Brazil bajnokság

Bahia - Fluminense

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

4,35

Labdarúgás

MLS

Kansas City - Seattle

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

Hazai és igen

3,40

Jégkorong

NHL, rájátszás

Boston - St. Louis

Pontos végeredmény

Boston 4:2

22,00

 

A 4-es kötések kategóriája az első, ahol a sorsolás egy sporteseményen történő részvétellel kecsegtet. Ráadásul a szinte biztosan telt ház előtt zajló, Nagyszombatban 0-1-re elveszített Eb-selejtező visszavágója északi szomszédunkkal, amely várhatóan a kontinensviadalra történő kijutás szempontjából is kulcsfontosságú lesz. Ha összejön az előzetesen kijelölt 175000 közösségi pont, a jegyeket akár az a játékosunk is megnyerheti, aki 4000 Ft-os tétjéből 172641 Ft-tot nyert, és 433 pontot tudott betenni a közösbe – amennyiben részt vesz a promóciónkban.

 

Labdarúgás

Dán bajnokság

Bröndby - Randers

1X2

Bröndby

1,71

Labdarúgás

Spanyol 2.

Cordoba - Osasuna

1X2

Osasuna

2,02

Labdarúgás

Válogatott mérkőzés, női

Svédország - Dél-Korea

1X2

Svédország

1,47

Labdarúgás

BL

Tottenham - Liverpool

Pontos végeredmény

Liverpool 2:0

8,50

  

 Az 5-ös, és 6-os kötések között is több játékosunk játszott meg olyan szelvényt, amely több száz ponttal tudta növelni a közös pontok számát. Csak remélni tudjuk, hogy az a játékosunk is részt vehet majd a Forma-1-es hétvégért folytatott sorsoláson, aki 2700 Ft-ját forgatta meg annyira sikeresen, hogy 168321 Ft-tal nőtt számlaegyenlege – és 564 ponttal a közös összeg.

              

Labdarúgás

Francia bajnokság, osztályozó

Dijon - Lens

1X2

Dijon

2,30

Labdarúgás

Orosz bajnokság, osztályozó

Tom Tomszk - Ufa

1X2

Tom Tomszk

3,70

Labdarúgás

Osztrák bajnokság, EL helyért

Sturm Graz - Rapid Wien

1X2

Rapid Wien

2,28

Labdarúgás

Válogatott mérkőzés

Venezuela - Ecuador

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Spanyol 2.

Las Palmas - Almería

Gólszám 5,5

Kevesebb, mint 5,5

1,02

 

Fenti játékosainknak ezúton is gratulálunk, és reméljük, hogy nyereményük mellett a pontgyűjtésbe is beleszámítottak remek tippjeik!

Összjáték promóciónkból még 9 nap hátravan, a fentihez hasonló sikerekkel pedig akár minden kategóriában reális esély van a célpontszámok elérésére! Ehhez sok sikert kívánunk!

 

(A cikk a 06.06. 00:00-kor aktuális pontszámok alapján készült!)  

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők