Összjáték: Helyzetjelentés!

Május 14-e óta zajlik a Tippmixpro legújabb nyereményjátéka, az Összjáték. Összesen 8 kötéskategóriában, továbbá egy Jackpot kategóriában szerezhettek értékes jutalmakat. A játékban minimum 300 Ft-os téttel, 2-estől a 20-as kötésig megtett fogadásokkal lehet részt venni. A Tippmixpro játékosok közösen gyűjtenek pontokat a különböző kategóriákban, így oldhatóak fel az egyes nyereménysorsolások. Különleges sportutazások is elérhetőek, Madrid, München, London is az úti célok között található.

 

Nézzük a kategóriák félidei állását.

 

2-es kötés kategória állása:

 

Érdekesség, de az arányokat vizsgálva pont a 2-es kötés áll a kategóriákon belül a legrosszabbul, hiszen még a féltáv nyeremény feloldását sem érték el a közös pontok. A cikk írásakor 302 220 közös pontot gyűjtöttek a játékosok, ahhoz pedig, hogy a 15 db, egyenként 30.000 Ft értékű Football Factor vásárlási utalvány gazdára találjon, összesen 650 000 közös pont szükséges. Ez a hét tökéletes lehet a kategória felzárkózására, hiszen 2-es kötésben meg lehet fogadni akár a szombati labdarúgó Bajnokok Ligája-finálét a Veszprém kézi BL-elődöntőjével együtt.

 

3-as kötés kategória állása:

 

Ez a kategória kicsit jobban áll, mint az előző, igaz, kevesebb pontot sikerült eddig gyűjteni (177 600), ám a 15 db, egyenként 50.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány feloldásához 375 000 pont kell, ami lényegesen kevesebb az 1. kategóriában megadott határhoz képest. Jó lehetőség lehet a Tippmixpro szelvényajánlói között is böngészni, hiszen rendre megtalálható ott az „Ikszes szeló”, ami mindig 3 döntetlen kimenetelt kínál, minimum 300 Ft-os téttel, így a játékszabályzatnak is tökéletesen megfelel.

 

4-es kötés kategória állása:

 

Népszerű a 4-es kötés kategória, hiszen a féltáv nyeremények jövő hét kedden kisorsolásra kerülnek, a játékosok ugyanis 102 878 pontot gyűjtöttek már, így szinte biztosan elérhetővé válik a 175 000 pontnál feloldódó 3 darab, egyenként 4 főre szóló VIP-Gold belépő a Groupama Arénába, a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőre. Válogatottunk következő meccsére már lehet fogadni, az Azerbajdzsán – Magyarország találkozót június 8-án rendezik, ami jó választás lehet egy 4-es kötés felépítésénél is.

 

5-ös kötés kategória állása:

 

Remekül áll ez a kategória is, a játékosok eddig 66 673 pontot gyűjtöttek, ami azt jelenti, hogy már bőven megvan a fele a 115 000 pontnak, ami a 2 darab, egyenként 4 főre szóló "Super Gold F1" egész hétvégés bérletet éri a Forma-1 Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre. Ezt a versenyt augusztusban rendezik, most a Kanadai Nagydíj jön, amelyre természetesen számos fogadási lehetőséget kínál majd a Tippmixpro – tovább tart a Mercedes dominanciája?

 

6-os kötés kategória állása:

 

Ebben a kategóriában teljesült az elérendő 65 000 pont fele, a teljes cél elérése pedig 2 főre szóló utazási csomag feloldását jelentené Madridba, a spanyol bajnokság egyik őszi mérkőzésére.  Prémium kategóriás meccsbelépő, repülőjegy, 3 éjszaka szállás, csúcsfoci Madridban, remekül hangzik, életre szóló élmény lehet, amiért megéri 6-os kötésben játszani. Ezért most kiváló választás lehet a szelvényre a Roland Garros férfi, illetve női tornája is, ahol rengeteg mérkőzés közül lehet válogatni a kínálatban, legyen szó az egyéni, vagy éppen a páros versenyről. 

 

7-es kötés kategória állása:

 

Az egyik legjobban teljesítő kategória a 7-es kötés, eddig ugyanis 22 984 közös pontot sikerült összeszednie a játékosoknak, így a hátralévő időben 10 000 pont sem kell már, hogy összejöjjön a nyereményt feloldó 30 000 pont. Ennek a kategóriának a fődíja is igen csábító lehet, egy 2 főre szóló utazási csomag Münchenbe, a nyári AUDI Futball Kupára (2 mérkőzésre). Ezen a tornán ott lesz a Real Madrid, a BL-döntős Tottenham, a török Fenerbahce, és persze a házigazda Bayern München is.

 

8-as kötés kategória állása:

 

A 8-as kötés kategória főnyereménye egy 2 főre szóló utazási csomag Londonba, az NFL egyik mérkőzésére 2019 októberében. Úgy tűnik, az amerikai sportok szerelmeseinek ez egy igen csábító nyeremény, hiszen a játékosok összesen már 21 738 pontot gyűjtöttek, a díj feloldásához pedig 20 000 pontot kellett összeszedni. Így egyértelműen ez a kategória áll a legjobban, a végső célt már bőven a játék vége előtt sikerült összehoznia a fogadóknak.

 

8+ kötés kategória állása:

 

Az utolsó kategória is kiválóan áll, a fogadók körében igen népszerűek a 8 eseménynél is többet magukba foglaló szelvények. Féltávnál már 28 169 pontot gyűjtöttek a játékosok, így a 35 000 ponthoz - amely a 2 főre szóló utazási csomagot oldja fel Londonba, az ATP Finals tenisztorna döntőjére - már nem is kell olyan sok a játék végéig.

 

A kiváló nyereményekért tehát továbbra is megéri játszani, a 2-es és a 3-as kötés áll a legrosszabbul, de még itt is van idő behozni a pontokat, hogy aztán legyen esélyed a fődíjak valamelyikére, vagy a 4 millió forintos jackpotra, amit úgy érhetsz el, ha mind a 8 kötéstípusban fogadsz, és összegyűjtesz 150 pontot!

 

Érdemes tehát követni az Összjáték promóciós oldalát, és kötésben fogadva közösségben elérni az egyes kategóriák feloldását. A sportutazások és élmények mellett ráadásul további nyeremények is várnak!

 

 

(A cikk a 05.31. 09:00-ig elért pontszámok alapján készült).

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők