Parádés hendikep döntetlenek a legjobb szelvényen

Ezúttal a 2020. június 29. és július 5. között nyertessé váló Tippmixpro-fogadásokból válogattunk. Ebben az időszakban a hagyományos fogadások között a legmagasabb nyertes eredő oddsot − ami 1 564,94 lett − az alábbi 5-ös kötésben találtuk meg.

 

 

Labdarúgás

Bolgár bajnokság

Dunav Ruse - Botev Vraca

Hendikep 2:0

Döntetlen

6,25

Labdarúgás

Dán bajnokság

OB Odense - Lyngby

Hendikep 0:2

Döntetlen

4,90

Labdarúgás

Román bajnokság

Astra Giurgiu - FCS Bukarest

1X2

Astra Giurgiu

4,00

Labdarúgás

Lengyel bajnokság, felsőház

Cracovia Krakkó - Pogon Szczecin

Hendikep 0:1

Döntetlen

3,65

Labdarúgás

Portugál bajnokság

Aves - Moreirense

Hendikep 1:0

Döntetlen

3,50

 

 

A hétfő esti fogadási kínálatban találta azt az öt fogadási eseményt fogadónk, amelyeket jól megközelítve megalkotta a heti rekorder szelvényünket. Ezúttal nagyon helyénvaló az alkotás szó használata, hiszen nem csak azt fogadta meg játékosunk, hogy az öt bajnokit melyik fél fogja megnyerni, hanem négy esetben azt is pontosan „belőtte”, hogy a győztes résztvevő milyen különbséggel fogja felülmúlni aktuális ellenfelét. Ehhez hendikep fogadásokat használt. A szelvényre nézve látszik, hogy mind a két irányba használt 1-es és 2-es hendit is, ami alapján okkal feltételezhető, hogy otthonosan mozog ezen a területen. A heti nyertes szelvényeket megtekintve az is látszik, hogy későbbi nyertesünk nem volt egészen biztos abban, hogy valamennyi tippje beválik majd, de azt remélte, hogy közülük négy vagy minimum három azért jó lesz, így a bemutatott tippeket 4/5-ös, illetve 3/5-ös kombinációban is megjátszotta. Előbbi esetben a feltett tétjét 367,37-szeresen kapta vissza, utóbbiban 85,39-szeresen.

 

A szelvényén szereplő bolgár bajnokin a 14 résztvevős bajnokság alapszakászának utolsó előtti helyén végző csapata fogadta osztályozós meccsen az eggyel jobb helyen záró riválisát. A Botev Vraca 26 forduló során 5 győzelemig jutott, ezek közül kettő volt házon kívüli. A szezon során elsőként megvívott vendégfellépésén a Vitosa Bistrica ellen győzött 2:0-ra, míg az alapszakasz során az utolsón a Botev Plovdiv ellen 1:0-ra. A hazai sikerei közül egy, két, illetve három gólosból is egy akadt. A Dunav Ruse 15-ször futott bele vereségbe az első 26 kör során, otthon hétszer, vendégként nyolcszor. A hazai fiaskók közül 3 volt három gólos, 2-2 két, illetve egygólos. (Vendégként hatszor kaptak ki két góllal, kétszer néggyel.) Hasonló felállásban, idén februárban 0:0-ra végeztek. Mindezek alapján merész tipp volt a fogadónk által megfogadott kétgólos Vraca-siker, de végül úgy zártak (1:3). A találkozóról csak annyit, hogy felvonultatta a labdarúgás minden „szépségét”: 0:2 után a hazai gárda büntetőből szépített a 82. percben, majd 5 minutummal később a − találkozót megfogyatkozott létszámban befejező − vendégek kialakították a végeredményt. A másik pontosan kétgólos sikerre prognosztizált összecsapáson szintén volt piros lap és tizenegyes is, ám ott nagyot fordult a játék képe, amikor egy percen belül mindkettőt láthatták a helyszínen szurkoló nézők. Azon a találkozón a Lyngby jutott előnyhöz (36’), ám a jött az 59. perc, amely kiállítást és egyidejűleg büntetőt is hozott, amelyet a házigazda értékesített is. Az OB Odense kihasználva az emberelőnyt, még kétszer betalált (84’, illetve 90 +3’), így végül magabiztos sikert aratott. Az alapszakasz során – ahol a bolgár csapatokhoz hasonlóan szintén szomszédos helyen zártak: 9., illetve 10. hely − egyébként az OB otthon kétszer győzött két góllal (a Nordsjaelland és az Esbjerg ellen is 3:1 volt a vége), míg a Lyngby kétszer kapott ki vendégként ilyen különbséggel (az FC Köbenhavn és a Midtjylland ellen egyaránt 0:2-vel zárt). Ezek az eredmények sem vetítették előre különösebben a játékosunk által várt eredményt, sőt szűk egy óra játék alapján még a hazai győzelem is igencsak kétségesnek tűnt…

 

A lengyel bajnokság felsőházi rájátszásában is két egykori tabellaszomszéd meccsére szóló tippet tett szelvényére fogadónk. (A Cracovia az 5., míg a Pogon a 6. helyen állt 30 kört követően.) A krakkóiak az alapszakasz során tizennégy fellépésüket nyerték meg összesen, ebből egy góllal hatot (hármat pályaválasztóként, hármat vendégként), míg a szczeciniek kilenc vereséget szedtek össze, ebből hat volt olyan, amelynél egy találat volt a különbség (egyszer házon kívül, ötször otthon). Hasonló felállásban a szezon során a Cracovia 2:0-ra győzött, és nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ezúttal is így zárnak, hiszen a 90. percben még pontosan ennyi volt az állás. Aztán a ráadás pillanatok egyikében érkezett a fogadó által nagyon áhított szépítő találat (2:1). A negyedik hendikep segítségével kihozott döntetlen esetében nagy volt a különbség a mérkőző felek között, hiszen a reménytelenül utolsó Aves fogadta a tabella középmezőnyének egy tagját. A győztes kilétére szóló tipp még utólag sem nevezhető kockázatosnak, az már inkább, hogy fogadónk csak minimális vendégsikert várt tippjével. Amennyiben most nézünk rá a portugál élvonal tabellájára, akkor láthatjuk, hogy a sereghajtó 30 forduló alatt 59 beszedett találatnál jár, tehát csak éppen nem kettes a kapott gól átlaga. Ám, ha azt is megnézzük, hogy miként zárt e két gárda 2019-ben, akkor láthatjuk, hogy ebben az esetben volt mibe kapaszkodni a tipp megadásakor: a Moreirense háromszor győzött −  1:0, 1:0, 3:2. Most (is) egy gól döntött, az az egy az 52. percben esett. Az egyetlen olyan fogadásban szereplő meccs, amelynél „csak” a győztes kilétét kellett eltalálnia játékosunknak, valószínűleg sok fejfájást okozhatott számára, amennyiben a találkozó alakulását figyelemmel kísérte. A bukarestiek ugyanis a 29. percben már 2:0-ra vezettek. Ekkor úgy tűnt, hogy hiábavaló a négy jó tipp, a nyeremény elmarad. Ám a 36. percben fordult a kocka, az Astra is betalált, aztán a második félidőben még kétszer, így megnyerte a mérkőzést. Fogadónk pedig elégedetten dőlhetett hátra este nem sokkal kilenc óra előtt, hiszen szép kis summával gyarapodott ekkor számlája.

 

 

 

Egyes kötésben a legmagasabb nyereményszorzót, 100-as oddsot ezúttal négy mérkőzéshez kapcsolódóan is értek el fogadóink. Az elmúlt hét egyik legmeglepőbb vereségét az Internazionale szenvedte el, mégpedig hazai környezetben, a Bolognától. A milánói kék-feketék ráadásul úgy kaptak ki (1:2), hogy a félidőben még vezettek (1:0). Akadt egy fogadónk, aki ezt a forgatókönyvet képzelte el a mérkőzést megelőzően, és meg is fogadta Pontos eredmény - 1. félidő / Végeredmény fogadási lehetőség keretében a vonatkozó kimenetelt, így jutott egy ilyen szép nagy szorzóhoz. Két másik fogadónk is olasz mérkőzés végeredményének „pontos” eltalálásával jutott hasonlóan magasra. Egyikük az Olasz B osztályban megrendezett Salernitana – Cremonese találkozón, másikuk az Olasz C ligában a bennmaradásért vívott Pergolettese – Pianese meccsen jelölte be a 3:3-as végeredményt. Kettejük között csupán az a különbség, hogy előbbi nyertesünk élőben fogadta meg ezt a végeredményt, míg utóbbi még a kezdő sípszót megelőzően.  Rendeztek egy meccset a dél-koreai élvonalban, amely hasonlóan végződött. A Suwon Bluewings - FC Seoul bajnokiról van szó, amelyre két fogadás érkezett be a „Döntetlen és több” kimenetelre a találkozó előtt, a 1X2 + Gólszám 4,5 fogadási piacnál. Ez is nyerő tippé vált, szintén százszoros megtérülés mellett.

 

A további – nem labdarúgó – események közül egy 3 x 10 perces Orosz Liga Pro jégkorong-mérkőzéshez − Ice Gang - Moszkva Eshelon −, kapcsolódó tipp kamatozott a legjobban (60-as nyereményszorzó) két fogadónk számára is, élőben fogadva. Nyerteseink az 1X2 + Gólszám 3,5 piac esetében adtak meg egy olyan tippet (Döntetlen és kevesebb), amely nyertessé vált az 1:1-re végződő találkozót követően. Az outright (hosszútávú) fogadások közül a Forma-1-es Osztrák Nagydíjhoz kapcsolódó nyertes fogadás(ok)ra hívjuk fel a figyelmet. A 217 nap után folytatódó sorozat vasárnapi futamán Lando Norris minimális különbséggel megelőzte az 5 másodperces büntetést begyűjtő Lewis Hamiltont, és meglepetésre a 3. helyen végzett, így pályafutása során először dobogóra állhatott. Azok közül, akik tippjeikkel a Top 3-ba várták a McLaren-Renault versenyzőjét, azok jártak a legjobban, akik 47-es oddsot könyvelhettük el. Ketten is voltak ilyenek.

 

 

Ráadásként ezúttal három fogadást választottunk ki. Az első egy 4-es kötés (Eredő odds: 258,34), aamelyben nyertesünk négy mérkőzés eredményére élőben fogadva ért el remek eredményt. A fogadásában szereplő olasz másodosztályú bajnokik hétfőn este kilenckor kezdődtek, a spanyol második vonal rangadója 45 perccel később. Fogadónk figyelemmel kísérhette az első három összecsapás esetében az 1. játékrész történéseit, ennek tudatában hozta meg bevállalós döntéseit, illetve tippelt váratlannak minősíthető eredményt a spanyol meccsre: a Spezia – Pisa meccs félidőben 1:1-re állt, és játékosunk ekkor gondolta úgy, hogy a vendégek az egyenlítést követően képesek lesznek megnyerni az azonos célért küzdő két alakulat csatáját;  a Benevento - Juve Stabia találkozón annak ellenére a listavezető sikerére voksolt, hogy kiállítás miatt emberhátrányban várta a folytatást; a Cosenza – Trapani összecsapáson a vendégek már 2:0-ra vezettek 37 perc játékot követően, miközben a házigazda büntetőt hibázott, majd szépített. Ebben a szituációban gondolta úgy nyertesünk, hogy a két csapat megosztozik majd a pontokon. Az eredmények ismeretében látszik, hogy jó felé ment el mind a három esetben. Számára a spanyol mérkőzés extra izgalmakat hozott, hiszen a két feljutásra hajtó gárda csatája a 90 + 5’ percben dőlt el a vendégek javára (0:1). Így sokszorozta meg a feltett tétjét a mérkőzések ideje alatt több mint kétszázötvenszeresen.

 

 

Labdarúgás

Olasz B

Spezia - Pisa

1X2

Pisa

6,75

Labdarúgás

Olasz B

Benevento - Juve Stabia

1X2

Benevento

4,05

Labdarúgás

Olasz B

Cosenza - Trapani

1X2

Döntetlen

3,15

Labdarúgás

Spanyol 2.

Zaragoza - Huesca

1X2

Huesca

3,00

 

 

A második választásunk egy 3-as kötés (Eredő odds: 294,34), amely Pontos végeredményekből állt össze.  Ebben játékosunk még megközelítőleg sem választott olyan váratlan végeredményeket, amelyekkel 1-es kötésben hétről hétre élre lehet kerülni előző rovatunkban, viszont három jó tippel így is megközelítette a háromszázas eredő oddsot. 

 

 

Labdarúgás

Olasz B

Salernitana - Juve Stabia

Pontos végeredmény

Salernitana 2:1

8,25

Labdarúgás

Spanyol bajnokság

Atl. Madrid - Mallorca

Pontos végeredmény

Atl. Madrid 3:0

6,50

Labdarúgás

Olasz B

Entella - Chievo

Pontos végeredmény

Döntetlen 1:1

5,50

 

 

A harmadik választásunk egy 4/5-ös kombináció (fogadónk feltett tétjét 79,52-szorosan nyerte vissza úgy, hogy volt egy rossz tippje), amelyben kizárólag Dél-Koreában rendezett bajnokik eredményére szóló tippek szerepeltek. Fogadónk azt gondolta, hogy ez olyan hétvége az ázsiai országban, amikor a monszunhoz hasonló eső lesz, mégpedig gólokból. Mindez egy olyan fordulót – a kilencediket − követően következik be, amikor mindössze 11 gólt hozott össze a 12 pályára lépő csapat. Végül nagyjából igaza lett, hiszen a 10. kör 6 összecsapásán összesen 28 találat született, ám pechjére ebből a Sangju Sangmu – Jeonbuk találkozón ebből mindössze egy (1:0). Kombinációjában fix eseményként − az önálló kötésben valakiknek 100-as szorzót érő − Suwon Bluewings - FC Seoul találkozót tette be, ami a forduló egyetlen döntetlenjét hozta. A kiválasztott meccsein szereplő csapatok közül hárman jutottak 4 lőtt találatig (Busan I'Park, Daegu, Ulsan), és miután egyikük sem úszta meg kapott gól nélkül aktuális fellépését, összejött fogadónk számára egy nyertes 4-es kötés, amelynek eredő oddsa 784,79.

 

 

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Suwon Bluewings - FC Seoul

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

6,50

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Gwangju - Daegu

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

5,25

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Gangwon - Busan I'Park

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

5,00

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Sangju Sangmu - Jeonbuk

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

4,95

Labdarúgás

Dél-koreai bajnokság

Ulsan - Incheon

Gólszám 4,5

Több, mint 4,5

4,60

 

 

Ezúton is gratulálunk minden előzőekben felsorolt nyertesünknek a bravúros tippekhez!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők