Sikersztorik az Oddskirályban

Megkezdődött az utolsó, negyedik hét a Tippmixpro Oddskirály elnevezésű promóciójában. A játék első felére visszatekintve elmondható, hogy a toplista elején végző fogadók egészen remek szelvényekkel értek el busás nyereményt. Volt olyan játékos, aki majdnem egymillió forintos egyenlegfeltöltést könyvelhetett el még egy hibás tippel is.

 

Ezen a héten van az utolsó esély csatlakozni a Tippmixpro legújabb nyereményjátékához, az Oddskirályhoz! Mint ismert, a legalább hármas kötésben fogadó játékosok a nyertes kimenetelek oddsainak szorzata alapján kerülhetnek fel a heti toplistára, amennyiben egyetlen hibás tipp van a szelvényükön. A november 10-ig tartó promócióval még a heti ranglista 50. helyezettje is jóváírást kap. A lista első három helyezettje fogadása várt nyereményét is elérheti maximum 1 millió forintig. 

 

Rögtön a játék elején egy egészen kiemelkedő összesített nyereményszorzójú fogadás jelentett közel egymillió forintos nyereményt. Az első heti toplista első helyén záró Tippmixpro-játékos ráadásul úgy érte el ezt az összeget, hogy mindössze 104 forintot kockáztatott. Jól érezte meg, hogy Bahrein vb-selejtezőn legyőzi Iránt (7,75-ös odds), de az U21Montenegró – U21Spanyolország korosztályos Eb-selejtező pontos végeredményét is eltalálta (5,25-ös nyereményszorzó). Sőt, a végül egyedül hibásnak bizonyuló tippje is nagyon közel állt ahhoz, hogy tökéletes megérzésnek bizonyuljon, hiszen Olaszország a hosszabbítás perceiben szerzett góllal alakította 5-0-ra a Liechtenstein elleni találkozó eredményét, míg fogadónk 4:0-ra számított. Az Oddskirály promóciónak köszönhetően viszont ezzel a hibás tippel is elérte fogadása várt nyereményét, több mint 995 ezer forintot!

 

Labdarúgás

Bahrein - Irán

1X2

Bahrein

7,75

Nyertes

Labdarúgás

U21Montenegró - U21Spanyolország

Pontos végeredmény

U21Spanyolország 2:0

5,25

Nyertes

Labdarúgás

Görögország - Bosznia-Hercegovina

1. félidő - Gólszám 1,5

Több, mint 1,5

3,20

Nyertes

Labdarúgás

Svédország - Spanyolország

1X2

Döntetlen

3,50

Nyertes

Labdarúgás

Svájc - Írország

Hendikep 0:2

Döntetlen

4,00

Nyertes

Labdarúgás

Liechtenstein - Olaszország

Pontos végeredmény

Olaszország 4:0

5,25

Vesztes

 

Az első heti Oddskirály a fent részletezett szelvényével 1822,80 pontot ért el a játékban, amitől nem sokkal maradt el a második heti éllovas pontszáma, ami a nyertes tippek oddsainak szorzata alapján kerül kiszámolásra. A második heti Oddskirály kizárólag német élvonalbeli mérkőzésekből állította össze 7-es kötését, és bizony meglepetésnek számító kimeneteleket is tökéletesen tippelt meg. Végül egy hibás tippje mellett 1754,42 pontot ért el, és 100 forintos tétjére 463 168 forintos egyenlegfeltöltést könyvelhetett el!

 

Labdarúgás

Mainz - 1. FC Köln

1X2

Mainz

2,45

Nyertes

Labdarúgás

Paderborn - Düsseldorf

1X2

Düsseldorf

2,64

Vesztes

Labdarúgás

Hertha BSC - Hoffenheim

1X2

Hoffenheim

3,25

Nyertes

Labdarúgás

Schalke - Dortmund

1X2

Döntetlen

3,50

Nyertes

Labdarúgás

Freiburg - RB Leipzig

1X2

Freiburg

3,75

Nyertes

Labdarúgás

Leverkusen - Bremen

1X2

Döntetlen

4,25

Nyertes

Labdarúgás

Wolfsburg - Augsburg

1X2

Döntetlen

3,95

Nyertes

 

A második heti ranglista egyik dobogósa pontszáma alapján (1004,35) a harmadik helyen végzett, de a szelvényén szereplő magas nyereményszorzóinak köszönhetően a várt nyereménye 929 ezer forint volt – miután pedig az első három helyezett közé került, el is könyvelhette ezt a nyereményt, mindössze 100 forintos téttel. Fogadónk 5-ös kötésén egy 7,75-ös, egy 7,25-ös és egy 6,50-es oddsszal járó tipp is tökéletesnek bizonyult!

 

Amerikai foci

Seattle - Baltimore

Nyertes különbség

Vendégcsapat 8-14 ponttal nyer

7,25

Nyertes

Jégkorong

Minnesota - Montreal

Nyertes különbség

Hazai csapat 1 góllal nyer

6,50

Nyertes

Jégkorong

Chicago - Washington

Nyertes különbség

Vendégcsapat 2 góllal nyer

7,75

Nyertes

Jégkorong

Winnipeg - Edmonton

Nyertes különbség

Vendégcsapat 2 góllal nyer

9,25

Vesztes

Jégkorong

Anaheim - Calgary

1X2

Calgary

2,75

Nyertes


Ezen a héten is rendkívül széles a kínálat a Tippmixprón, hiszen a labdarúgó BL- és EL-forduló mellett bajnoki rangadók is megrendezésre kerülnek.

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők