Góllövőkre is fogadhatsz a Magyar Kupa döntőjében!

Ahogy fogadóink már megszokhatták, egyes nemzetközi mérkőzések esetében és az európai klubsorozatok végső szakaszában korábban is lehetett a találkozókhoz kapcsolódóan gólszerzőkre fogadni. Újdonság, hogy ezúttal a Magyar Kupa döntőjére is kínál ilyen lehetőséget a Tippmixpro!

 

A Honvéd esetében az előzetes nyereményszorzók alapján a 2017/18-as bajnoki szezon gólkirálya (illetve a legutóbbi pontvadászat holtversenyes legjobbja), Davide Lanzafame a legesélyesebb a gólszerzésre, 2,30-as oddsot ér, ha betalál a kupadöntőben. Az olasz csatár ebben az idényben sem fukarkodik a gólokkal, a bajnokságban 11-szer volt eredményes − ezzel csapata legjobbja −, a Magyar Kupában pedig két találatot jegyez ezidáig. 

 

A télen érkezett Costa Rica-i M. A. George Clayton nyolc mérkőzésen lépett eddig pályára a fővárosiak színeiben, és bár egyelőre adós maradt a gólokkal, de egyre több lehetőséghez jut új csapatában, az MTK elleni elődöntős párharc során már mindkét mérkőzésen a kezdőcsapatban kapott helyet. A benne bízók 3,50-es oddshoz juthatnak, ha első gólját éppen a Magyar Kupa döntőjében szerezné meg.

 

Amadou Moutari számít Lanzafame után a Honvéd második számú "gólfelelősének", a bajnokságban négy, a kupában egy találatnál jár. Érdekesség, hogy a Honvéd csapatából fogadásra kínált játékosok közül ő az egyetlen, aki ebben a szezonban eredményes tudott lenni a Mezőkövesd ellen: a februári, 2-1-re elveszített találkozón talált be büntetőből. Ha ismét gólt szerez Kuttor Attila csapata ellen, az 5,50-es oddsot ér a benne bízóknak.

 

A mezőkövesdiek oldalán sokkal egyenletesebb a gólok eloszlása: Budu Zivzivadze a bajnokságban nyolc, a kupában három gólt szerzett, Cseri Tamás hetet, illetve egyet, míg Berecz Zsombor négy élvonalbeli és két kupatalálatnál jár. Érdekesség, hogy az említett játékosok közül a Honvéd elleni két szezonbeli bajnokin egyikük sem tudott betalálni. 

 

Ezúttal a nyereményszorzók alapján a grúz támadó erre a legesélyesebb a maga 3,00-ás oddsával − a Fehérvár elleni visszavágón a kupa elődöntőjében ő szerezte a borsodiak vezető találatát. Cseri Tamás esetleges gólszerzése 4,00-ás, Berecz Zsomboré pedig 5,00-ás nyereményszorzót jelent a szerdai fináléban. 

 

A mérkőzéshez kapcsolódó további fogadási lehetőségeket itt találod! >>

 

A cikkben szereplő nyereményszorzók változhatnak!

< Vissza
Fokozd az élményt!

Az általad használt böngészőben jelenleg nincs engedélyezve a Javascript kódok futtatása, emiatt oldalunkat nem tudod teljes értékűen használni. Kérjük keresd böngésződben a Beállítások / Javascript menüpontot az engedélyezéshez vagy válts böngészőt, hogy részesülj a teljes élményből.

Ajánlott böngészők