Kövesd itt két napon belül megtett fogadásaid alakulását!
Válaszd ki egy tetszőleges mérkőzés nyereményszorzóját a szelvényre rakáshoz
Többet akarok tudni

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek


A fogadásban való részvételhez fel kell töltened belső egyenlegedet. A feltöltést bankkártyával vagy akár banki átutalással is intézheted. 

Az egyenlegfeltöltés minimum összege 500 Ft, maximum 1 000 000 Ft lehet. Készpénzes befizetésre nincs lehetőség bankfiókban!
BANKKÁRTYÁS FELTÖLTÉS - BÁRMELY BANKKÁRTYÁVAL


A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával töltheted fel, ha a kibocsájtó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd.


1. A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – SimplePay vagy K&H Bank – és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre.


2. Miután átkerültél a banki oldalra, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. A Mégsem gomb megnyomásával a fizetési tranzakció végrehajtása nélkül térhetsz vissza a Tippmixpro oldalra.


3. Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével visszakerülsz a Tippmixpro oldalára és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik belső egyenlegeden.


Internetes vásárlásra alkalmas kártyák:

  • MasterCard
  • VISA dombornyomott bankkártya
  • VISA Electron és Maestro bankkártyák


Banki átutalás


Egyenleged feltöltésére szánt összeget bármikor átutalhatod a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámára Netbankodon keresztül. Az átutalással kapcsolatos további információkról a sikeres regisztrációd után tájékozódhatsz.


A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan 1-4 munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre.
Ügyfélkártya


Az Ügyfélkártya egy virtuális Szerencsekártya, mely a te egyedi azonosításodra szolgál, melyet a Be- és kifizetés oldalon is megtalálsz. Az ezen szereplő számsor és vonalkód segítségével online terminállal rendelkező értékesítő helyeinken is egyszerűen fel tudod tölteni belső egyenleged. A feltöltött összeg azonnal jóváíródik belső egyenlegeden.


A feltöltéshez vidd magaddal a számazonosítódat, amit a Profilom / Ügyfélkártya menüponton belül, a felhasználóneved alatt találsz meg. Itt lehetőséged van a kártya nyomtatására is.


A feltöltési névértékek jelenleg: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft, 25.000 Ft, 50.000 Ft vagy 90.000 Ft.
PAYPAL


Belső egyenleged már a PayPal rendszeren keresztül is feltöltheted, mely azonnal jóváíródik belső egyenlegeden. A feltöltéshez add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a befizetés gombra. Ezután átirányítunk a PayPal oldalára, ahol PayPal felhasználóneved és jelszavad megadása után tudod véglegesíteni az egyenlegfeltöltést.
MCOM


A Telekom mobil havi díjas és feltöltőkártyás ügyfeleként a szolgáltatóval kötött szerződésed alapján m-commerce fizetési móddal is feltöltheted belső egyenleged, amennyiben teljes regisztrációval rendelkezel, és megadtad a szükséges adatokat.


Az m-commerce fizetési móddal történő egyenlegfeltöltéskor az a mobiltelefonszám azonosít, amelyről az SMS-t beküldted. Az m-commerce feltöltéshez használt telefonszámot regisztrációkor, vagy utólagos adatmódosításkor tudod megadni.


Az egyenleg feltöltése SMS küldéssel lehetséges, melyben az alábbi formátumot kell használni: FELTOLT MC összeg
Például, ha 5000 Ft-ot szeretnél feltölteni, akkor: FELTOLT MC 5000


Az SMS-t az alábbi számra kell küldeni: 1756
Az összeg azonnal jóváírásra kerül belső egyenlegeden.
A mobil vásárlás fizetési tranzakciók összegének alsó határa 500 Ft, felső határa 30 000 Ft.
FIGYELEM! KÉSZPÉNZES BEFIZETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG BANKFIÓKOKBAN!


Személyes befizetési módra egyetlen bankfiókban sincs lehetőséged. Kérjük, hogy az átutalás helyett ne használd a K&H Bank bankfiókjaiban történő készpénzes befizetést, mert a Közlemény rovatban megadott azonosító adatok a banki bedolgozás során módosulhatnak. Ezáltal a befizető beazonosítása és befizetett összeg bekönyvelése meghiúsulhat. Mivel a befizetés anonim, személyes adatok hiányában a befizető megkeresése és a befizetett összeg visszajuttatása nem lehetséges.