1.0.230
Mobil applikáció

Mi a Tippmixpro mobilalkalmazás?

A Tippmixpro mobilalkalmazás a Szerencsejáték Zrt. hivatalos online sportfogadási mobilalkalmazása.
Az alkalmazás Android készülék esetében honlapunkról tölthető le, illetve telepíthető fel készülékedre.


Milyen újdonságok várnak rád?

Eseményszám növekedés

A mérkőzés előtt fogadható eseményeket tekintve akár háromszoros, az élő mérkőzések kapcsán pedig akár kilencszeres eseményszám növekedés is megvalósulhat.

Cash out

A cash out használatával megjátszott fogadásaidat még az esemény vége előtt, saját döntésedre lezárhatod, ezzel pedig biztosíthatod a nyereményedet. A felkínált nyeremény összege függ attól, hogy a megfogadott kimenetel bekövetkezésére éppen mekkora esély van.

Fogadáskészítő

A Fogadáskészítő funkció segítségével egyetlen meccsen belül is tudsz kötésben, kötéstiltás nélkül fogadni, ráadásul ehhez az eddigieknél jóval több piac áll rendelkezésedre, százas nagyságrendben.

Promók

A Promó aloldalon összegyűjtöttünk minden érvényben lévő promóciót, így minden információt egy helyen megtalálsz, és tájékozódhatsz a részletekről.

Hogyan tudom letölteni a mobilalkalmazást?Miért nem tudom letölteni a Google Playből?
A Google jelenleg nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról tudod letölteni az alkalmazást.

Hogyan telepítsed fel az alkalmazást Android készülékedre?

1.

Töltsd le az alkalmazás telepítéséhez szükséges fájt a mobiltelefonodra

2.

Az értesítéseid között érintsd meg a megnyitást vagy nyisd meg a „Letöltések”-et

3.

Érintsd meg az XXXX.apk nevű fájlt, és válaszd a „Telepítés” opciót

4.

Érintsd meg a felugró rendszerüzenetben a Beállítások gombot, válaszd ki az „Ismeretlen források” menüpontot és engedélyezd azokat az „OK” gomb megnyomásával

Tipp: Nem ugrott fel rendszerüzenet? Bizonyos készülékeken külön szükséges felkeresni az „Ismeretlen források” menüpontot, amelyben engedélyezni tudod azok telepítését. A menüpontot a „Beállítások” alatt a „Biztonság” vagy az „Alkalmazások”, illetve a „Zárolt képernyő és védelem” menüpont alatt találod meg (ez készüléktípustól függ).

5.

Az (automatikus) visszanavigálás után válaszd a „Telepítés” opciót

Tipp: A sikeres telepítés után, készüléked biztonsága érdekében ne felejtsd el visszakapcsolni az „Ismeretlen források”-ból történtő telepítések tiltását a „Beállítások”-ban!

6.

Indítsd el az alkalmazást és tedd meg első fogadásodat a Tippmixpro mobilalkalmazás segítségével!

További információk

A kapcsolódó adatkezelési tájékoztató(ka)t ezen az oldalon tekintheted meg.